XARXES SOCIALS I MERCAT IMMOBILIARI

XARXES SOCIALS I MERCAT IMMOBILIARI

Escrit el Desembre 2016 a la categoria Actualitat

XARXES SOCIALS I MERCAT IMMOBILIARI

En pocs anys el negoci immobiliari ha canviat de dalt a baix. En un petit espai de temps, les immobiliàries han passat d’estar en un despatx en una planta alta d’un edifici, a tenir la necessitat d’estar a peu de carrer per ser més visible i poder comercialitzar el seu producte millor que la competència, per acabar finalment, donant poc valor a la ubicació del despatx amb la irrupció de les xarxes socials i portals immobiliaris i amb la creença que amb internet ja n’hi ha prou.

Avui en dia és imprescindible que la agència immobiliària que us gestioni la comercialització del vostre immoble estigui ben posicionada a les xarxes socials, com a mínim a Facebook i Twitter. També és necessària una bona plana web i anunciar-se als principals portals immobiliaris del país. Les agències que confiïn l’èxit d’una venda exclusivament a la gent que els entri per la porta, estan mortes ja que el negoci a internet pot incrementar en un 200% les possibilitats que un possible comprador vegi l’anunci del teu immoble.

La ubicació del despatx continua sent, però important. A Finques Boronat vam tenir la visió de futur necessària per ser una de les primeres agències en instal·lar-nos en una planta baixa, a nivell de carrer, a peu dels milers i milers de vianants que passegen diariament pel nostre carrer. Tenim, a més, l’aparador immobiliari més gran i cèntric de Tarragona. Aquest fet, sumat a una implantació com cap altre agència en les xarxes socials, webs i portals immobiliaris, i afegint-hi la trajectòria, experiència i professionalitat, fan de Finques Boronat la opció predilecta d’aquells clients que no volen problemes i sí resultats efectius.

Joan Boronat i Barrera. Tarragona, 07/12/2016

Totes les imatges