Formulari de contacte

Enviant el missatge.
Missatge enviat correctament.
Error en el codi de seguretat.
El missatge no s'ha pogut enviar. Torni a provar-ho més tard.
 
 

Dades de contacte

POLÍTICA DE PRIVADESA I PROTECCIÓ DE DADES

D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), el client/usuari queda informat i presta el seu consentiment a la incorporació de les seves dades a un fitxer del que és responsable FINQUES BORONAT, S.L. que ha estat degudament inscrit en l'Agència Espanyola de Protecció de Dades amb la finalitat d'informar-li sobre els productes i serveis sol·licitats, així com l'enviament de comunicacions comercials sobre els mateixos. Li informem també sobre els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podrà exercir al domicili social de FINQUES BORONAT, S.L., situat en CARRER AUGUST Nº 21 BAIXOS - 43003 TARRAGONA.

En compliment de la Llei 34/2002 d'11 de Julio de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic ( LSSI CE), Vè. ens autoritza a remetre-li per mitjans electrònics publicitat i comunicacions que puguin ser del seu interès i/o documents per a la correcta execució de la relació establerta.

[x] Accepto l'enviament

Li informem també que les dades personals subministrades no seran cedits ni comunicats, ni tan sols per a la seva conservació, a terceres persones.